Jolanda de Faria

Auteur & Creatieveling

Gastenboek

Je zou me een enorm plezier doen als je een bericht wilt achterlaten in mijn gastenboek. Het is voor andere potentiële lezers interessant om de leeservaringen van jou te lezen. Voor mij is het gewoon fijn om te weten of je genoten hebt van mijn boek.

36 Comments

 1. Henriette de Vries

  Hallo Jolanda,
  wat een enorme zegen om jouw boek ‘HIJ KENT MIJN NAAM’ te mogen lezen.Ik had nog nooit van jou gehoord of iets over of van jou gelezen. Wát een fijn boek, het was “thuiskomen” .
  Laat je inspireren door je Hemelse Vader zodat je nog meer zegeningen uit kunt delen, en niet alléén aan mij😉
  Ik wens je Gods zegen voor jou en je gezin👐🏼
  In hem verbonden,
  Henriëtte de Vries

  • admin

   Dankjewel, Henriette,
   Wat heerlijk om te horen dat je zo van het boek genoten hebt. Er zit een boek in de pijpleiding maar het schiet helaas door alle drukte nog niet erg op.
   Ik ben benieuwd wat je van de andere boeken vindt.

   hartelijke groet, Jolanda de Faria

 2. Griedy de Waal

  Jolanda, wat een prachtige boeken heb je geschreven, ik heb er van genoten en ik hoop dat je vierde boek snel uitkomt, ik zie er naar uit om dat ook te lezen

  • admin

   Dankjewel, Griedy, dat is altijd heel fijn om te horen! Boek vier is in de maak maar op het moment is het lastig om tijd vrij te maken om te schrijven. Ik houd je op de hoogte via deze website!

   vriendelijke groet, Jolanda de Faria

 3. Ben Weerd

  Goedemorgen Jolanda, in 2020 vertelde je dat je met een nieuw boek bezig was, het is nu 2022, en nog geen boek, wanneer denk je dat hij uitkomt?

  vriendelijke groet,

  Ben Weerd
  Hierden

 4. Ben Weerd

  Goedemorgen Jolanda,

  Hoe gaat je nieuwe boek heten? en is het een los deel of een vervolg?

  Wil je mij mailen?

  vriendelijke groet,

  Ben Weerd

 5. Ben Weerd

  Ik vind al je boeken prachtig ze hebben inhoud.
  komen er nog meer boeken?

  • Jolanda

   Hallo Ben, bedankt voor je compliment! Ik ben bezig met een vierde boek, het schiet helaas nog niet erg op door mijn drukke baan. Ik hoop de komende maanden er lekker mee aan de slag te kunnen.

 6. Lita

  Recent jou boek, Verborgen bloesem gelezen. Een heel mooi boek en prettig om te lezen. Knap en dapper om over zo’n pittig onderwerp te schrijven. Hoe sommige keuzes je leven zo beinvloeden, maar dat onze God een God van liefde en vergeving is. Prachtig om te lezen dat daar waar vergeving is er genezing zal zijn!

 7. Jolanda

  Oh, dankjewel lieve Carina, wat een geweldig mooie recensie! Hier ben ik heel blij mee!

 8. Carina Koster

  Lieve Jolanda,

  Wat moet ik zeggen over je prachtige derde boek ” Hij kent mijn naam”? Meeslepend tot en met de laatste bladzijde, ik heb het in één adem uitgelezen. Mooie en eerlijke karaktertekeningen van de diverse
  personages, waardoor het boek realistisch overkomt. Leuk om ook nog wat ” thriller” tegen te komen in het verhaal, knap gedaan en natuurgetrouw neergezet! Blijf schrijven! Ik geniet er zo enorm van!

 9. Cora van Dijk

  Hallo Jolanda, graag geef ik even door dat er een recensie op onze website is geplaatst van je boek Hij kent mijn naam. Het werd beoordeeld met het hoogste aantal van 5 sterren. Gefeliciteerd en veel zegen gewenst.

 10. Ans

  Het 3e boek gelezen. Prachtig! Ik las het in één middag uit en wordt opnieuw blij van de bijbelse teksten die als een rode draad door het verhaal lopen. Ik denk dat ik dit boek nog mooier vond dan het eerste. Ik kan niet wachten tot boek 4 verschijnt.

 11. Annemieke Berkhof

  Jolanda, wat een prachtig boek is Hij kent mijn naam ook weer. Achter elkaar uitgelezen! Knap hoe alles in elkaar past. Ik was vanaf het begin geboeid door de personages in je boek en vaak had ik een brok in mijn keel van alle dingen die ze meemaakten. Zo levendig en uitgebreid beschreven dat ik helemaal in het verhaal zat. Jammer dat het uit is…
  Zegen en groet,
  Annemieke

 12. Jaco

  Ik had het voorrecht om het manuscript van je eerste boek te mogen lezen. Ik vond het bijzonder dat iemand die ik al zo lang ken, zich nu als schrijver ontwikkeld.
  Ik vind “verborgen bloesem” mooi geschreven en mooi opgebouwd. Knap hoe je zo’n kwetsbaar onderwerp in roman vorm bespreekbaar maakt. Ik denk dat veel mensen hier veel steun aan kunnen hebben.

  • Jolanda

   Hee, Jaco, wat fijn dat je dit in mijn gastenboek wil schrijven! Jullie support is geweldig!

 13. Marion Koetsier

  Hallo Jolanda,
  Wat een prachtig boek heb je geschreven. Heb belofte van licht gelezen..
  Mooi om te lezen wat Jezus doet als hij in je leven komt.
  Ga je andere boek ook zeker lezen..
  Ik wens je Gods Zegen..

  Lieve groet Marion

  • Jolanda

   Hallo Marion,
   Dankjewel voor je mooie compliment! Ik ben ook wel nieuwsgierig naar je reactie op mijn andere boeken. ( In april komt mijn derde boek uit).

 14. Ans

  Wat een prachtige boeken heb je geschreven, ik las ze in één adem uit en verheug me nu al op het derde boek!
  Op bepaalde momenten heel herkenbaar- de innerlijke gesprekken met God- fijn om dit ook in jou boeken tegen te komen want dit geeft een positieve drive aan het leven.
  Het leert om te vergeven, om voor een ander er te zijn. ( dit is geen goede zin, maar ik weet niet hoe ik het anders moet verwoorden. Dank voor je mooie boeken en ga met God

 15. Ellen Goudkuil

  Hallo Jolanda,
  Het is ruime tijd geleden dat ik naast studieboeken weer eens zo’n boek heb gelezen.
  Het is een heel mooi en gedetailleerd boek. Als lezer zit je er zo helemaal in en het nodigt uit om verder te lezen.
  Wat mooi dat je open bent over zo’n teer en gevoelig onderwerp.
  Veel vrouwen zullen zich herkennen of geheimen kennen van anderen.
  De zin; ” De waarheid maakt vrij ” , raakte mij. Want dit is zo. Zelfs Jezus deelde Zijn angst over wat nog ging komen in de Hof . Hij deelde dat maar aan een paar van Zijn discipelen.
  Ook laat je de liefde van de Vader zien in dit boek. Zijn liefde is groter dan ons geheim of angst.
  Dank je wel voor je boek. En Heer dank U voor het kruis. Ook wil ik je samen met je gezin zegenen met Zijn rijke zegen.

 16. Lineke

  Wat een prachtig boek verborgen bloesem het in een adem gelezen zo ontroerend en dapper geloven in God dank daar voor.
  Met vriendelijke groet
  Lineke Flokstra

 17. Tonny

  Wat een prachtige boeken! Heerlijk om ze te lezen. Wat mooi dat je het geloof er op zo’n natuurlijke manier in verwerkt. Vanuit een evangeliegemeente geschreven, maar ook de traditionele kerk niet afkraakt! Heel fijn.

 18. Willeke

  Hoi Jolanda, heb nu je beide boeken gelezen, geweldig wat kan jij mooi schrijven zeg. Echt super, ik vind het jammer dat ik ze uit heb. Ik kijk vól verwachting uit naar je volgende boek. Geweldig hoe bevrijdend het werkt als je geheimen open gooit, en er genezing kan plaatsvinden.

 19. Aart van Biert

  Na het eerste boek ‘Verborgen bloesem’ heb ik in de vakantie ‘Belofte van Licht’ gelezen. Een prachtig boek, waarvan ik het jammer vond dat het uit was. Ik moest (wat er om me heen ook gebeurde) het boek uitlezen. Ik kan er natuurlijk niet te veel over vertellen, maar een echte aanrader,

 20. Clementine Vermeul

  Hoi jolanda.

  Belofte van licht gekocht en direct gaan lezen. Weer een supermooi boek.
  Kijk al uit naar een volgend boek.
  Je eerste 2 boeken zijn geweldig. Ik denk dat velen meer van jou gaan verwachten.
  Groeten van Clementine.

 21. Mooi dat je het opengooit, ook christenvrouwen hebben abortus(sen) meegemaakt.
  Blijft vreemd dat er over van alles blogs zijn behalve abortus.
  Doet je beseffen dat iedereen dan toch met schuld zit, wel of geen gelovige.
  Ik was eens op n verjaardag ik was 58 jaar en bracht dit ook ter sprake en gelijk 2 oude vrouwen openen hun hart over hun geheim, dat maakt het zo belangrijk om open te zijn,
  Dat vertroost ook jouw en hun hart en geeft de kinderen een plekje wat ze toekomt.
  Mijn kinderen weten er ook van.
  God gaf mij ook dat het een meisje was en dat ontbrak achteraf ook echt in ons gezinnetje.
  Wees zelf open. ook al doet je man alsof dat n ongelukje was.
  Jij weet beter en nogmaals zo krijgt dit kind een plek die het toekomt.
  God is zo goed en heeft haar al.een plek gegeven zoals een echte vader doet, dat vertroost ook.

 22. Suzan

  Wat een prachtig boek! Ben er zaterdag in begonnen en nu(maandag)is het uit.. je zit zo in het verhaal. Er zitten soms verrassende aspecten in. Knap geschreven en zeker een aanrader!

  • Jolanda

   Dank je wel, Suzan, ik ben blij dat je zo genoten hebt van Belofte van Licht! Fijn dat je dat in mijn gastenboek wilde plaatsen!

   • Elles

    Jouw boeken ontroeren mij! Realistische scenario’s en gevoelens. En dan het zicht op Jezus. Zelfs je lezers dwing je tot nadenken. Dankjewel voor het schrijven van deze boeken. Ik hoop dat er nog meer boeken volgen!

    • Jolanda

     Dankjewel, Elles, dat is ook precies wat ik wil bereiken met mijn schrijven; dat het mensen raakt, aan het denken zet. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om wat in mijn gastenboek te schrijven!

 23. Jolanda

  Oww, lieve mensen, door een foute handeling zijn al mijn berichten uit het gastenboek verdwenen… Zou er graag weer wat in willen hebben…

Geef een reactie

Privacy Beleid | 2022