Mijn tweede boek; Belofte van Licht, is vanaf mei 2017 verkrijgbaar in de boekhandel, op internet en ook via deze website.
Belofte van Licht is een vervolg op Verborgen Bloesem en speelt zich eveneens af in Westhoeck:

Emma is een eenzame jonge vrouw die het woonhuis en de aangrenzende winkel van haar tante in Westhoeck erft. Ze kiest ervoor om ondanks tegenstand van haar ouders en haar tweelingzus, het huis te betrekken.

Ze besluit eigenhandig het huis te verbouwen en bedenkt een stoutmoedig plan om in haar eigen levensonderhoud te voorzien. Omdat ze niet alles zelf kan, roept ze de hulp in van Renze Donkersloot en zo komt ze ook in contact met Phillip van Zuylenveld. Gaandeweg komt er een groep mensen om haar heen te staan die haar helpt en haar vriendschap aanbiedt. Hoewel Phillip en Emma een verkeerde start maken, wordt de aantrekkingskracht tussen hen steeds groter. Hij zorgt ervoor dat ze op freelancebasis aan de slag kan als stylist op het architectenbureau waar hijzelf werkt. Phillip worstelt echter nog met een stuk verleden, een stukgelopen relatie die tragisch eindigde. Komen deze jonge mensen uiteindelijk los van hun verleden?

Nog steeds nieuwsgierig? Hier vind je alvast een passage uit het boek!

Nieuwsgierig geworden? Belofte van Licht is o.a. te koop bij Bol.com